Розробка стратегії просування української національної кухні як елементу культурної дипломатії
Loading...
Date
2025
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Державний університет економіки і технологій
Abstract
Кваліфікаційну магістерську роботу присвячено створенню стратегії просування української національної кухні як унікальної складової культурної дипломатії. У роботі проаналізовано світовий досвід у просуванні національних кухонь як складової культурної дипломатії. Визначено перешкоди у просування української кухні на міжнародній арені. Запропоновано стратегію просування української національної кухні як елементу культурної дипломатії. Обрано інструменти та розроблено заходи для реалізації стратегії. Оцінено ефективність обраної стратегії та перспективи популяризації української кухні. Результати роботи демонструють вагоме значення національної кухні у
побудові міжнародних відносин та створенні позитивного іміджу країни на світовій арені.
Description
Keywords
культурна дипломатія, українська національна кухня, міжнародні відносини, стратегія просування, імідж країни, бренд, символ національної автентичності.
Citation
Шевченко В.В. Розробка стратегії просування української національної кухні як елементу культурної дипломатії. Кваліфікаційна магістерська робота: спец. 291 – Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії / наук. кер. Н.А. Шелудякова. Кривий Ріг: Державний університет економіки і технологій, 2025. 50 с.