Золотарьов М.О.2025-09-092025-09-092025Золотарьов М.О. Розробка програмного забезпечення для автоматизації формування кулінарних рецептів Науковий керівник Медведєв Д.Г., к.т.н. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 121 – Інженерія програмного забезпечення – Державний університет економіки і технологій. – Кривий Ріг, 2025. 81с.https://dspace.duet.edu.ua/handle/123456789/1276У бакалаврській дипломній роботі розроблено програмне забезпечення, що дозволяє автоматизувати процес формування рецептів з використанням кулінарного довідника та вирішувати наступні задачі: – ведення даних по стравам; – ведення даних по продуктам; – формування рецептів, запис їх до бази даних та автоматичне формування звітів; – автоматизоване формування звітів та їх експорт в MS Excel та HTML. Програмне забезпечення розроблено на мові C# з використанням технології ADO .NET для обробки баз даних. Результати роботи рекомендуються до застосування у кулінарній справі.ukпрограмне забезпеченняСУБДADO .NETкулінарні рецепти.Розробка програмного забезпечення для автоматизації формування кулінарних рецептів